FAQ

Miten kirjaudun tiliini?
Käy: Modneubrania.com anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjautumiseen.
Huomaa: jos käytit "Checkout as Guest" -palvelua, sinun kannattaa käyttää sähköpostiosoitetta, jonka annit lähetysosoitussivulle. Voit kirjautua sisään Paypalin kautta, jos tämä on sama kirjautumistila, jota käytit ennen kuin annoit tilauksesi ennen.

En tiedä, miten valita oikea koko?
Voit tarkistaa kokoluokkasi viitteellesi, jos et vieläkään tiedä, miten voit valita, pääset vapaasti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos tilaan väärän koon, mitä voin tehdä?
Voit lähettää sen takaisin vaihtoon, mutta olet vastuussa lähetysmaksuista molemmilla tavoilla. Yleensä kaksinkertainen lähetyskustannus on enemmän kuin tuotehinta, joten suosittelemme tarkistamaan tarkkaan koon tiedot tilauksen tekemisen yhteydessä.

Kuinka tarkistaa tilauksen tila?
Sinun tulee kirjautua ensin oikeaan sähköpostiosoitteeseen ja salasanaan, joka on sama, jota käytät tilauksen yhteydessä. Napsauta sitten "Oma tili" - "tilaukseni" -painiketta, näet tilauksen tilan, jos tilaus on lähetetty, voit tarkistaa seurantanumeron. Tai voit tilata tilaustasi seurata tilaustasi.

Kuinka tarkistaa tilausnumero?
Sinun tulee kirjautua ensin oikeaan sähköpostiosoitteeseen ja salasanaan, joka on sama, jota käytät tilauksen yhteydessä. Napsauta sitten "Oma tili" - "tilaukseni" -painiketta, näet tilausnumeron.

Täytän väärän toimitusosoitteen, miten voin vaihtaa sen?
Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ensimmäisellä tavalla, kerro meille oikea toimitusosoite. Jos tilaus on lähetetty, se ei saa muuttaa toimitusosoitetta, joten sinun tarvitsee huolellisesti täyttää toimitusosoitteesi.

Miten voin suorittaa maksun?
Sinulla on erilaisia ​​tapoja maksaa nettisivuillamme. Voit valita PayPalin, luottokortin ja muut. Saat lisätietoja napsauttamalla Maksutavat -työkalua.

Mitkä kansainväliset maat toimitat?
Meillä on maailmanlaajuinen postitus. Näin voimme toimittaa tavaroita maahamme. Jos valitset nopeutetun postimyynnin, lähettämistäsi lähetetään 5-12 työpäivää. Jos haluat tietää tarkempia tietoja, tutustu toimitussivultamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka seurata pakettini lähetyksen jälkeen?
Kun annamme sinulle seuranumeron, voit tarkistaa tuotteen toimitustilan verkossa ottamalla yhteyttä asianomaisen varustamon verkkosivustoon.

Mikä on käsittelyaika?
Toimitamme tilauksesi 2 arkipäivän kuluessa maksun vahvistamisesta. Saatat seurata tiedot sähköpostitse, kun tilaus lähetetään. Jos haluat lisätietoja, tutustu toimitussivulle.

Kuinka kauan toimitukseen tarvitaan?
Jos valitset nopeutetun lähetyksen, lähettämiseen tarvitaan 5-12 työpäivää. Jos haluat lisätietoja, tutustu toimitussivulle.

Kuinka saan hyvityksen palaamisestani?
Käsittelemme hyvityksen, kun saamme paketin, ja vahvistamme, täyttävätkö tuotteesi Return & Exchange. Vahvistuksen jälkeen voimme myöntää hyvityksen sinulle, tämä kestää 3-5 arkipäivää, jotta voimme käsitellä paketin vastaanottamisen jälkeen ja lähetämme sähköpostiviestin. Maksupalveluntarjoajien maksutapa ja käytäntö määrittävät, milloin hyvitys näkyy tilisi saldossa.

Sain väärän kohteen, mitä voin tehdä?
Ennen kuin käsittelet palautus- / vaihtopyyntösi, tarvitsemme apuasi tarjotaksemme kuvan, joka näyttää kohteen ja kohteen tilausluettelon. Kun saamme kuvan, ryhdymme lisätoimiin ja ratkaisemme ongelmasi mahdollisimman pian.

Sain kohteen, mutta se eroaa kuvasta.
Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, tarvitsemme apuasi saadaksesi meille kuvan, joka näyttää esineen. Kun saamme kuvan, ryhdymme lisätoimiin ja ratkaisemme ongelmasi mahdollisimman pian. Joissakin tapauksissa on joitain pieniä eroja kuvia ja todellisia tuotteita, jotka johtuvat valokuvantekniikoista. Joten sinun pitäisi valita huolellisesti kaikki kohteet.

Haluan palauttaa kohteeni, miten teen sen?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ensimmäiseen tapaan, kerro meille syy, miksi haluat palauttaa tuotteesi. Asiakaspalvelu tarjoaa sinulle palautetta. Kun palaat tuotteesi, kirjoita tilausnumero ja liitä se yhteen palautuspaketti. Kerro meille seurantatiedot, kun se toimitetaan, jotta voimme käsitellä palautus- / vaihtopyyntösi ajoissa.

Mistä voin palauttaa kohteen?
Jos haluat palauttaa tuotteesi, suosittelemme ottamaan ensin yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Ne opettavat sinulle, miten palaat tuotteesi.

Haluan korvata kohteen, mitä voin tehdä?
Jos valitset vaihtoehdon, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, kerro heille koodin tai kohteen linkistä, koosta ja väreistä. Asiakaspalvelu auttaa sinua muuttamaan kohteita.