Toimitus

Suurin osa tilauksista annetaan kahden arkipäivän kuluessa maksun hyväksynnästä. Sitten, kun paketti lähetetään, ilmoitamme sinulle sähköpostilla ainutlaatuisesta "lähetysnumerosta" ja toimitustiedoista. Saat myös operaattorin seurantanumeron, jotta voit seurata tilauksesi sijaintia. Tarjoamme pakettisi kansainvälisten kuriirien kautta, kuten UPS, FedEx, DHL, Epack ja Hongkong Post. Valitsemme sopivimman toimitustavan tilauskohdan perusteella. Koska toimitus on kolmannen osapuolen ammattikuljetusyrityksen toimesta, varmista, että osoitetietosi ovat tarkkoja ja oikeita.

Ystävällinen muistutus: Jos paketti sisältää liikaa tuotteita, voimme antaa useita paketteja. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse.

Jos haluat muuttaa tilauksen yksityiskohtia, ota yhteyttä asiakaspalveluun 24 tunnin kuluessa tilauksesta tilauksen muuttamiseksi. Sitä ei muuteta yli 24 tunnin ajan, koska tilauksen syntymisen jälkeen se alkaa heti valmistautua tarkastukseen ja toimitukseen, joten tarkista tilauksen tiedot ja toimitusosoitteet huolella, kun tilaat tilauksen.

Joten yleensä vakiotoimitus kestää noin 5-14 arkipäivää. Nopeutettu kuljetus kestää 3-10 arkipäivää.

Nopeat toimitukset veloitetaan lisämaksuista. Jos tilauksesi on toimitettu pikaisesti, ota meihin yhteyttä. Käsittelemme sen puolestasi ja ohjaamme sinut ylimääräisiin maksuihin.

Huomaa, että kuljetusaikaa voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten sää, laiturit, lennot, luonnonkatastrofit ja muut hallitsemattomat tekijät. Siksi kuljetusaika voi viivästyä. Ole hyvä ja ymmärrä. Jos et voi vastaanottaa pakettia odotetulla ajalla, ilmoita siitä meille.

tilauksen seuranta
Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostiosoitteesi seurantakoodisi ja verkkosivuston linkin kautta. Voit seurata pakettia kirjoittamalla yksilöllisen seurantakoodin.
Huomaa, että jos et ole saanut tällaista sähköpostia 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, ota yhteyttä myyntitiimiimme. Anna tilausnumerosi. Teemme tilausnumerosi perusteella kyselyn. Yleisesti vastaamme reaaliaikaisesti tilauksesi tilaan ja muihin tietoihin.